24 Ekim 2014 Cuma

Home Sweet Home :)

Selamm:)) Bugünkü postumuz ev dekorasyonuyla ilgili. Artık çok daha uygun fiyatlara hayalinizdeki evi yaratmak mümkün. Alışverişim sırasında dikkatimi çeken, sizlerin de beğenebileceğini düşündüğüm birkaç parçayı paylaşmak istiyorum. İlk ürün bir fondü seti. Daha küçük boyuna da sahip olabileceğiniz bu ürün çok sevimli bir tasarıma sahip. Misafirlerinize de rahatlıkla sunabilceginiz bu tatlıyı yapmak da çok pratik. Bu ürünü "Tantitoni" adlı mağazada bulabilirsiniz:)
Fondü seti haricinde "Tantitoni" sevimli kek kalıplarına da sahip. Mutfağa düşkün herkesin bu ürünlere sahip olmak isteyeceğini düşünüyorum. 

Alışverişimizin bir sonraki adresi "Esse". Bu güzel kahvalti takımına sahip olmak isterseniz "Esse"ye uğramanızı öneririm.

Yine bu mağazada sevimli çay ve kahve  takımlarına da rastlamak mümkün:)

Son olarak mağazada gördüğüm bu iki renk seçeneğine sahip çaydanlık uygun fiyatıyla da mutfağımızın vazgeçilmez parçalarından biri oluyor:)
Alışverişimizin devamında "Jumbo" ya uğruyoruz. Kahve tiryakisi biri olarak bu takım ilgimi çekiyor. Beğenenler kesinlkle bu mağazaya uğramalılar.
Veee alışverişimizi "Bernardo" mağazasında sonlandırıyoruz. Kupa sevenler için güzel seçeneklere sahip bu mağaza. Kış yaklaşırken bu sevimli kupalar vazgeçilmez parçalarınız arasına girebilir:)

       ~Dila~

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder