21 Ekim 2014 Salı

Niagara Falls, Buffalo


Cennetin somut hali.. Bu güzelliğe şahit olmak beni daha şanslı biri yapıyor sanırım. Eğer tecrübe etmek isteyenler varsa ya da olur da bir gün Amerika'ya yolunuz düşerse kesinlikle uğramanızı tavsiye ederim. Muhteşem bir şelale ve hemen hemen güneşe denk geldiğiniz her an şelalenin üzerinde muazzam bir gök kuşağına denk gelmeniz olası. Ve ben de sizler için tam olarak bu anı yakaladım:)

This is the concrete way of heaven.. I think, to see this beauty makes me a luckier person in this world. If you have a chance to go to USA, I definitely suggest you to see this amazing place, Niagara Falls, Buffalo. This fall is amazing that can not be described with words. It is amazingly possible to see a rainbow on this fall and I exactly took this amazing shot with a beautiful rainbow for you. :)




Buffalo gezimizden bir ufak ayrıntı daha:) Seyahatimiz sırasında konakladığımız otel çok temiz ve sevimliydi. Çalışanlar oldukça güler yüzlüydü. "Red Coach Inn" adlı bu sevimli otelde konaklamak eşsiz bir deneyim olacaktır sizler için.

One more pretty detail from our travel to Buffalo, is the hotel that we stayed in. This place was so clean and pretty. The people work here were so friendly and helpful. This hotel called ' Red Coach Inn' is my suggestion to you, if you want to stay in Buffalo.








Son olarak "Red Coach Inn" adlı bu sevimli otelin kahvaltısından bahsetmek istiyorum. Sunulan zengin içerikli menü içerisinden istediğiniz kombinasyonlarda kahvalti yapma seçeneğine sahipsiniz. Sınırsız içeçek hizmeti ile uzun uzadıya keyifli bir kahvalti yapabilmek mümkün. 

At last, I want to mention about the breakfast. Menu is very rich, so you combine a lot of foods for your long and beautiful breakfast.


Küçük ama sevimli bu otel beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca Niagara eşsiz bir doğaya sahip. Sık yağış alan bu bölge tahmin edersiniz ki çok çeşitli bir bitki örtüsüne de sahip. Bol bol yürüyüş imkanı bulacağınız bu yerde eşsiz doğasının yanı sıra birçok sevimli sincabın yol boyunca arkadaşlığına şahit olacaksınız. Kafa dinlemek isteyenler için mükemmel bir adres Niagara. Ben de bir gün tekrar yolumun düşeceğini ümit ederek, "Red Coach Inn" i şiddetle tavsiye ediyorum:)

Finally, my lost word is, I definitely suggest you to go to Buffalo and stay in Red Coach Inn. For relaxing, for long walkings, for an amazing nature, the best adress is Buffalo. I hope one day I will go there again.:) 

                    
~Dila~

1 yorum: