24 Ekim 2014 Cuma

Moschino:)

İtalya seyahatim sırasında Verona'da bir çok lüks mağazaya rastladım. Mağazalar en çok da vitrin tasarımlarıyla dikkat çekiyordu. Verona'da sokakta yürürken bile kendinizi moda haftasında gibi hissediyorsunuz. İnsanlar giyimlerine çok önem veriyorlar ve çoğu stil sahibi. Bu fotoğraf da girdiğim bir AVM den. Moschino çok başarılı bir vitrin tasarımı uyguluyor. Her parçaya ayrı ayrı aşık oluyor insan:)

When I was in Italy, I saw a lot of luxury shop in Verona. They are, especially, famous with their design of showcase. In Verona, you can feel that you are walking on the platform in a fashion week. People cares about their clothing and most of them have a very good style. These photos are from Moschino. I was in love with every single pieces of these outfits.



Moschino yine farklı tarz bir çanta tasarımıyla karşımızda. Deri ceketi andıran bu çanta olağanın dışında farklılık seven bayanlar için ideal. Ayrıca bu model siyah renk ve bir büyük boy seçeneğine de sahip.

This bag is not very accustomed. The color is wonderful and it looks like a leather jacket. 


Bu resimde siyah renk seçeneğini de görebilmek mümkün. Ayrıca büyük çanta sevenler için bu büyük boy seçeneği daha kullanışlı olabilir:)

You can see bigger one and the black one in that picture. These are ridicilously beautiful.


      ~Dila~

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder